Η μετακίνησή σας με την Alpha Thessaloniki Transfers αποτελεί εγγύηση άριστης ποιότητας υπηρεσιών.Η Alpha Thessaloniki Transfers είναι μια τοπική υπηρεσία μεταφοράς με ντόπιους οδηγούς, γνώστες της περιοχής.

Συμπληρώνοντας την φόρμα κράτησής μας θα σας αποσταλεί email επιβεβαίωσης με τα στοιχεία της κράτησής σας.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ελέγχουμε όλες τις πτήσεις και γνωρίζουμε τυχόν καθυστερήσεις. Ο οδηγός μας θα σας περιμένει χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για εσάς.

Καλείτε απευθείας στο τηλέφωνο που έχετε στην διάθεσή σας και παραμένετε στο σημείο συνάντησης. Να σημειωθεί ότι ο οδηγός βρίσκεται πάντα τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα στο σημείο συνάντησης ώστε να προλαμβάνονται τέτοια συμβάντα.

Στον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου θα βρίσκεται ο οδηγός μας κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας ώστε να τον αναγνωρίστε άμεσα.

Βεβαίως αρκεί να μας το αναφέρετε στην φόρμα κράτησης καθώς και την ηλικία του παιδιού.

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά ή με χρήση πιστωτικής κάρτας στον οδηγό στο τέλος της διαδρομής.

Μπορείται να το κάνεται κατά την διαδικασία της online κράτησης. Διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας να το κάνουμε εμείς για εσάς.

Σε περίπτωση που έχετε περισσότερες αποσκευές από όσες μπορεί να μεταφέρει το όχημα, τότε θα χρειαστείτε ένα δεύτερο όχημα, το οποίο μπορούμε να κανονίσουμε για σας αμέσως με επιπλέον χρέωση. Συνήθως, ένα όχημα μπορεί να μεταφέρει μέχρι τέσσερις βαλίτσες.

Σας ευχόμαστε ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας.